Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a dat degeaba bani OTV-ului!

ro

21 Aug, 2011 12:34 2591 Marime text

dezbatere_cazino_radu_mazare_8.jpgSau, "Radu Mazăre îşi spală imaginea la OTV! Fără succes însă!"; Navigând pe televiziunilor patriei (într-o pauză din activitatea de documentare a miliardarilor României) am dat peste celebrul deja post de televiziune OTV. Nu intru în detalii privind calitatea postului, emisiunilor sau moderatorilor. Altceva mi-a atras atenţia, şi m-a făcut prizonier emisiunii .... timp de aproape 15 minute! Ce anume? O campanie de îmbunătăţire a imaginii lui Radu Mazăre ... nereuşită!

Era o emisiune, în care un nene prezentator îl prosplăvea pe Radu Mazăre, pentru măreaţa lui intenţie şi promisiune, de a construi 35.000 de case (nu sunt sigur că am reţinut numărul exact, printre laudele aduse dlui Mazăre, de "echilibratul" moderator al emisiunii).

N-au spus - sau cel puţin eu n-am prins ... dacă e vb de garsoniere, apartamente, case sau vile. Cert este că Mazăre ar fi promis (nu ştiu cui şi în ce condiţii) că va construi acel număr de unităţi locative.

Iar nenea ală - prezentatoru' - tot încerca să-l scoată erou! Mai ales prin comparaţie cu Sorin Oprescu! Ca pată de culoare, pe burtiere, apărea tendenţios întrebarea: "Credeţi că Sorin Oprescu ar face asta pentru locuitorii Bucureştiului"(na: citat aproximativ!). Sa nu uităm că „Dan Diaconescu în Direct" îşi pregăteşte terenul pentru cursa spre Primăria Capitalei ... deci "Ciocoiul Oprescu" - după cum l-a văzut titrat pe acelaşi post, cu vreo câteva săptămâni sau luni în urmă - nu putea lipsea din poveste!

Continuarea pe http://laurentiurosoiu.ideilibere.ro/14919/radu-mazare-a-dat-degeaba-bani-otv-ului/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sica 21 Aug, 2011 15:49 dan diaconescu a cumparat 2 vile in cartierul consilierilor care au primit teren moca de la primar-str roterdam de la gabi stan cu 200 000 euro bucata -o vila ptr el si una ptr amanta-au platit impozite?evaziune