Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revine moda Surprize, surprize? Lacrimi și regăsiri în “Găsește-mi familia”, la Kanal D

ro

04 Aug, 2011 20:01 2209 Marime text

find-my-family.jpgFind my family e numele formatului original, sub licență. Este un reality-show care a început să fie difuzat în Olanda acum 19 ani, a fost transmis cu succes în Europa în țări precum Spania, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia, Polonia dar și în Statele Unite și Australia.

Găsește-mi familia încearcă să răspundă la întrebari precum: "Cine este mama mea?", "De ce am fost dat spre adopție?", "Unde-l pot găsi pe tatăl meu?", "Cum arată frații mei?". Se adresează persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu-și cunosc rudele de gradul întâi sau le-au pierdut urmele de mulți ani.

Demersul începe cu povestea celui care apelează la ajutorul emisiunii, relatată personal în fața camerei și se continuă cu un periplu ilustrat al investigațiilor și drumului către punctul final al misiunii.

Deznodământul poate fi unul fericit sau nu. Cazul se poate termina cu mult așteptata întâlnire sau cu refuzul persoanei pe care au găsit-o de a-l cunoaște pe cel care a apelat la emisiune. Există, de asemenea, și riscul ca persoana căutată să fi încetat din viață.

Este un concept și o producție a casei românești Paprika Latina, o emisiune reality de 65 de minute.

Mamele adolescente sunt ajutate să-și descopere, să-și trateze și să-și rezolve problemele cauzate de maternitatea timpurie.

Mamele selectate vor avea maximum 18 ani, vor proveni preponderent din mediul urban și vor fi conduse și ajutate pe parcursul emisiunii de un specialist-host cu studii în psihologie și experiență în consilierea cazurilor de acest gen.

Rolul specialistului va fi acela de a identifica problemele, de a stabili direcții în rezolvarea acestora, de a oferi soluții și de a interveni în momentele de criză, mediind posibile conflicte.

Fiecare episod va prezenta un singur caz, dar va avea minimum două săptămâni de filmare, pentru a putea surprinde evoluția în timp.

Alături de cele două noi reality-show-uri, la Kanal D vor difuzate emisiunile Drept la țintă (prezentată de Mădălin Ionescu), CanCan TV (Adrian Artene), Pe banii părinților (Ernest), Nuntă cu surprize (reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea și Cove), dar și producții noi.

De luni, 15 august începe Draga mea prietenă, prezentată de Gabriela Cristea, de luni până vineri, între orele 10-12.30, iar din toamnă vom vedea și Vrei să fii milionar, prezentată de Virgil Ianțu.

www.paginademedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii