Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scriu de sinistrul Catalin Voicu de doi ani si jumatate

ro

12 Dec, 2009 18:19 1110 Marime text
Scriu de sinistrul Cătălin Voicu de doi ani şi jumătate. Şi în ciuda celor scrise, nimeni, dar nimeni din presă n-a fost interesat să continue acest subiect. Pe cât de ciudat, pe atât de interesant, nu?

Oricum, nici nu mai contează. Important este că azi, sinistrul personaj a fost ridicat de DNA de acasă, "în faţa vecinilor". Cel puţin el aşa a declarat... Mi se pare culmea şi poate lumea a uitat, dar eu sigur nu. Sinistrul Voicu stă fix lângă Palatul Cotroceni. Deci la ora aia, vecinii nu erau acasă...Erau la Bruxelles.

În fine, părerea mea e că toată această măreaţă operaţiune trebuia să se întâmple mult mai demult. Acest om nici nu trebuia să fie în Parlamentul României. Nici în Senat, nici în Camera Deputaţilor. Şi nici în Palatul Cotroceni pe vremea lui Ion Iliescu. Trăieşte din şantaj, trafic de influenţă, manevrare de dosare şi informaţii importante, clasificate şi secrete despre oameni foarte importanţi, legături cu lumea intelopă, cu crima organizată şi cu servicii speciale extrem de ciudate, interesante, dar şi periculoase . Asta a făcut, asta face şi asta va face toată viaţa. Din punctul meu de vedere, Voicu este un capitol închis.

Dar poate vă întrebaţi ce importanţă are săltarea lui Voicu de către DNA în toată această perioadă? Păi, are...Bineînţeles că are. Pentru că Voicu este „legătura". Legătura dintre unele personajele politice şi tot ce e mai groaznic. Acel groaznic ce stă în spatele lor.

Păi s-o luăm băbeşte. Despre cine vorbim? Spune chiar sinistroşenia de Voicu. Şi telefoanele pe care el singur, singurel le-a dat atunci când a fost săltat de acasă, de lângă Palat.

Mircea Geoană. Liderul PSD Mircea Geoană a fost sunat, vineri dimineaţă, de senatorul PSD Cătălin Voicu, când fost ridicat pentru a fi dus la DNA, dar nu a fost înştiinţat oficial, ca preşedinte al Senatului, în vederea unei aprobări pentru eventuala reţinere a acestuia, au declarat surse din partid. Potrivit surselor citate, Cătălin Voicu l-a sunat Geoană după ce a fost reţinut de DNA. (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.16)

Viorel Hrebenciuc. Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, vineri, la sediul central al partidului, că a fost sunat în cursul dimineţii de senatorul PSD Cătălin Voicu, acesta spunându-i că a fost "săltat" de pe stradă "ca un infractor". "Mi-a spus că a fost săltat de pe stradă ca un infractor. Or, el este senator al României şi nu putea fi reţinut decât dacă era un flagrant sau o chestiune de acest gen. Altceva nu ştiu", a spus Hrebenciuc. Întrebat dacă Voicu i-a oferit detalii despre situaţia sa, deputatul PSD a răspuns: "Nu mi-a spus altceva decât atât, nu ştia nici el motivul. Mi-a spus că i-a fost oprită maşina, că a fost scos afară din maşină cu forţa". (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.45)

Marian Vanghelie. Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, că l-a sunat pe senatorul PSD Cătălin Voicu, după ieşirea de la DNA, în cadrul convorbirii acesta transmiţându-i că "lucrurile sunt complicate" şi că ar trebui să vorbească mai puţin, pentru a nu cădea suspiciuni şi asupra lui. Întrebat, iniţial, dacă aducerea lui Voicu la DNA a avut legătură cu dosare de la MAI, Vanghelie a precizat că nu ştie despre ce este vorba şi că nu a vorbit cu Voicu. "Nu ştiu despre ce este vorba, că nu am apucat să vorbesc cu dânsul", a spus Vanghelie. Întrebat punctual dacă a vorbit vineri cu Voicu, Vanghelie a revenit şi a precizat că a avut o convorbire telefonică cu acesta.(Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 17.17)

Dumitru Venicius Iliescu (Mitică Iliescu). "Si generalul Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, afirma ca aducerea lui Catalin Voicu la DNA reprezinta "un semnal dat membrilor Curtii Constitutionale".El sustine ca a fost informat ca la PDL s-a discutat "sa se faca absolut tot ce e posbil ca Basescu sa iasa in fata lui Geoana cu cel putin 50 - 60.000 de voturi"."Am informat stafful de campanie al lui Mircea Geoana sa ia masurile necesare pentru ca se incearca fraudarea alegerilor", a spus Mitica Iliescu, care a adaugat ca si el a fost monitorizat un an si jumatate pentru atentat la siguranta nationala".(Hotnews, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 16.32)
Nu, zău? Dar ce treabă avea Mitică Iliescu cu stafful de campanie al lui Mircea Geoană? Nu putea să stea liniştit, pe domeniul său de la Mogoşoaia, cu slugile şi căprioarele lui? Sau poate monitorizarea l-a neliniştit şi mai mult... Mda..

Vă întrebaţi ce-i leagă pe toţi aceşti oameni? Banii, puterea, informaţiile, serviciile, dosarele, şantajul, cămătarii, lumea interlopă şi, în general, tot ce e mai subteran în lumea subterană social-democrată. Repet, în caz că cineva a uitat.

Care-i ierarhia?

Mitică Iliescu - capul.

Cătălin Voicu- unul din executanţii lui şi cea mai strânsă legătură a lui Mitică cu PSD.

Marian Vanghelie- unul din executanţii lui Cătălin Voicu şi, indirect, ai lui Mitică Iliescu.

Viorel Hrebenciuc- al doilea executant al lui Mitică Iliescu.

Mircea Geoană- un om care a vrut să câştige puterea în România şi care a avut nevoie de toate
aceste personaje, bazându-se foarte mult pe ele. Este încă preşedinte al PSD.

Despre tot ce înseamnă Mitică Iliescu, Cătălin Voicu, Marian Vanghelie şi restul echipei lor- citiţi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii