Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretară pentru Social Media

ro

01 Jul, 2011 22:34 1348 Marime text

Asta a fost formularea pe care a băgat-o Augustin Radu într-un comentariu la un status de-al meu de pe facebook în care făceam, oarecum, caterincă de cei care încă nu au cont pe google. Am râs corespunzător când am citit ce a zis, dar apoi, pe lângă faptul că mi-a venit să scriu postarea asta am zis să fac şi o tentativă de matematică 2.0 (eu fiind unul recunoscut că tabla înmulţirii este nivelul maxim de capacitate matematică pe care îl deţin).

Să zicem că până acum timpul nostru era împărţit între munca noastră ce-a de toate zilele (la serviciu şi acasă) şi citit ziare, uitat la televizor (adică acumulare de informaţie), plus ceva distracţie. Şi să zicem, de dragul argumentaţiei, că împărţeam cele 16 ore câte le avem fără să dormim în 8 pentru muncă, 4 pentru informaţie şi 4 pentru distracţie.

Apoi ne-am făcut blog. Moment în care împărţeala 8-4-4 a început să fie, de fapt, 8-5-3, căci am luat o oră din timpul de distracţie şi l-am băgat la scris blogul (şi citit alte bloguri, ca să fim fair).

Apoi am intrat pe facebook. Şi şirul a devenit 7-5-2. Sau, în unele cazuri, 8-6-0.

Mai multe despre matematica timpului găsiţi aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii