Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stilfeminin te invita la mare

ro

04 Aug, 2011 19:23 1715 Marime text

fashion_festival_mare.jpgStilfeminin isi face bagajele si pleaca la mare, pentru a-ti aduce cele mai tari vesti de pe litoralul romanesc. In perioada 5 - 7 august, in Piata Casino din Mamaia, va avea loc cel mai important eveniment de moda al sezonului estival, FashionTv Summer Festival Mamaia 2011 .

Echipa Stilfeminin va fi prezenta acolo, in fiecare seara, pentru a te tine la curent cu toate detaliile legate de eveniment. Vom fi de fata la concursul Miss Litoral 2011, in cadrul caruia vor concura cele mai frumoase fete de pe malul marii, sa vedem cine va castiga titlul de miss in acest an.

Dar nu vom rata nici concursul Most Liked Model Awards, mai ales ca e premiera in cadrul evenimentului, concurs la care vor participa concurente din 20 de tari cu deschidere la Marea Neagra, iar castigatoarea va fi aleasa prin intermediul Facebook-ului. Concursul a fost lansat anul acesta la Festivalul de la Cannes si este realizat in colaborare cu Facebook International.

Scopul principal al celor doua concursuri este promovarea litoralului romanesc si incurajarea turismului litoral, prin urmare vor fi premiate cele mai importante si mai atractive locatii de pe malul marii.

Momentul inedit al evenimentului il vor reprezenta prezentarile de moda ale celor mai apreciati designeri. Stilfeminin iti va aduce cele mai frumoase colectii de moda de pe litoralul romanesc.

Colectiile de moda prezentate in cadrul festivalului vor fi semante de urmatorii designeri:

-Mihai Albu

-Catalin Botezatu

-Laura Olteanu

-Clara Rotescu

-Ersa Atelier

-Cristiana si Izabela Purdescu

Fiecare seara se va incheia cu mega-petreceri. Potrivit declaratiilor primarului Radu Mazare, se vor prezenta cluburile din statiunea Mamaia, iar petrecerea va avea loc in ultimul club prezentat din Piata Cazinoului.

Te asteptam sa ne insotesti la mare. Mult soare!

www.stilfeminin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii