Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu de poker live (texas hold’em)

ro

03 Dec, 2010 13:08 3691 Marime text

texas-holdem.jpgHai să vă zic câte ceva despre un turneu de texas hold'em organizat de restaurantul Caputo (zona Capitol, fostul Peperoni).

Înscrierea

Pentru a vă înscrie în turneu, trebuie să mergeţi în restaurant şi să faceţi consumaţie de minim 50 lei. Puteţi merge cu o persoană, două, trei sau zece...important este ca nota de plată să ajungă la 50 lei. Veţi primi un cupon şi mai multe detalii despre participare.

Ar fi frumos să faceţi asta până luni, 6 decembrie, dar şi dacă mergeţi ceva mai târziu nu este problemă aşa mare (marţi, miercuri...doar că există riscul să nu mai prindeţi loc).
Ţinând cont că multe turnee au un buy in mai mare decât această sumă şi de faptul că aici trebuie să mâncaţi şi să beţi pentru a participa, zic eu că se merită.

Desfăşurarea turneului

Turneul va începe luni, de la ora 19:00. Vor fi două mese de câte 9 persoane. Acest lucru se va întâmpla în fiecare seară (începând de luni) până sâmbătă, 11 decembrie, inclusiv. În fiecare seară, ocupanţii primelor trei locuri vor merge în finala care va avea loc duminică, 12 decembrie. În finală vor fi tot două mese a câte 9 participanţi.

Premii

Normal că sunt şi premii, altfel nu ar mai avea farmec.

Locul 1 va primi şase bilete pentru petrecerea de revelion organizată de restaurantul Caputo (mâncare, băutură, distracţie, tot tacâmul). Valoarea premiului este estimată la 1800 lei (şase persoane x 300 lei).

Locul 2 va primi patru bilete pentru revelion. Valoarea este de 1200 lei (patru persoane x 300 lei)

Locul 3 va primi două bilete pentru revelion în valoare de 600 lei (două persoane x 300 lei).

Alte detalii

Fiecare masă va avea câte un dealer priceput :)
Dacă nu sunteţi hotărâţi unde să petreceţi de revelion sau sunteţi pasionaţi de poker...nu mai trebuie să aşteptaţi pentru a vă înscrie. În plus, veţi cunoaşte o grămadă de persoane pasionate de poker cu care puteţi schimba păreri, numere de telefon (probabil vor fi şi fete) :) etc.

Sursa: constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii