Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vesti bune despre Cazino

ro

07 Sep, 2010 22:42 2115 Marime text

cazinoul_1910.jpgProbabil v-aţi săturat de veşti, la fel ca mine, da spuneam mai devreme că viceprimarul Decebal Făgădău a declarat că, de la anul, pe faleza de la Cazino (care va fi reabilitată) nu vom găsi decât pictori şi artişti.

Tot el declară că în următoarele zile, primăria va transmite către Queen Investmens (firmă care a a luat în concesiune Cazinoul) un document privind rezilierea contractului dintre cele două părţi. Viceprimarul nu a spus care este clauza contractuală încălcată de Queen Investmens în baza căreia se cere rezilierea. Cel mai probabil este vorba de faptul că nu au investit în reabilitarea clădirii cât spuneau şi când spuneau.

Eu ştiu şi punctul de vedere al firmei. Nu pot spune că nu-i înţeleg, dar ar trebui să fie mai bine aşa. În 90 de zile, firma trebuie să remedieze ceea ce invocă primăria (este vorba de câteva milioane de euro...clar nu se va întâmpla). Chiar dacă tot procesul de anulare a contractului este lung, Cazinoul va fi iar în administrarea primăriei şi se vor lua în calcul mai multe variante: de vânzare, de închiriere sau de accesare de fonduri europene pentru reabilitarea lui.

Este doar o veste, dar măcar se întâmplă ceva. Sperăm că totul va fi bine.

Mai multe pe www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii