Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele caldurii sau prostiei ?!

ro

10 Aug, 2010 15:38 2253 Marime text

caldura.jpgCitesc azi un articol care anunţă un lucru destul de nasol: Şapte persoane au murit în Constanţa din cauza căldurii. Ce mi-a atras atenţia este asta: Majoritatea persoanelor decedate aveau vârste de 60 – 75 de ani şi aveau şi afecţiuni asociate.

Eu merg zilnic cu autobuzul, dimineaţa, seara şi la prânz, atunci când este cea mai criminală căldură. De abia rezist eu, şi, vorba aia, sunt tânăr…90% din pasageri sunt persoane în vârstă. Ştiu că este plictiseală în casă, dar când vezi că sunt 40 de grade afară, pe toate canalele TV se anunţă cod roşu de ultravilolete, eşti conştient că eşti bătrân şi că ai probleme de sănătate, de ce mai ieşi ? De ce îţi arde de plimbare la ora 13:00 ? Crezi că se termină pătrunjelul în piaţă dacă mergi şi tu pe la 18:00, când nu mai este aşa cald ?

Este trist că se întâmplă lucruri de genul, dar ei sunt vinovaţi. Doar ei! De abia rezişti în casă, dar tot urci în 102 să ajungi la piaţă că acolo e doar 1 leu mărarul, iar la magazinul de la colţ este 1,1 lei. Facem economie.
Ia faceţi voi economie seara, şi o să vedeţi că nu vi se mai face rău.

www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii