Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Inspectorul șef de la al Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța, Olimpia Bacanu, deține două apartamente și trei mașini (DOCUMENTE)

ro

14 Oct, 2024 14:37 56 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale Olimpiei Florentina Bacanu, având funcția de inspector șef la Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Inspectoratului Teritorial Pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța.

 
În ultima declarație de avere completată la data de 14.06.2024, aceasta a menționat că deține un teren agricol în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța cu suprafața de 2.50 Ha, dobândit în anul 2011 prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „Clădiri”, inspectorul șef a declarat că deține un apartament în Constanța cu suprafața de 66.12 m2, dobândit în anul 1999 prin contract de vânzare-cumpărare, o casă de locuit în Valu lui Traian cu suprafața de 672 m2, dobândită în anul 2011 prin contract de vânzare-cumpărare și un apartament în București cu suprafața de 71 m2, dobândit în acest an prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „Bunuri mobile” menționează că deține un autoturism marca BMW (2017), un autoturism marca VW (2015) și un autoturism marca Mercedes-Benz (2022), toate dobândite prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „Active financiare”, Olimpia Florentina Bacanu a declarat trei conturi deschise în anul 2005 la Banca Transilvania, unul în valoare de 10.800 euro, unul în valoare de 100 de dolari și unul în valoare de 400 lei și un cont deschis la ING Bank în anul 2015, în valoare de 8.000 lei.
 
La secțiunea „Datorii” este menționat un credit la Banca Transilvania în valoare de 750.670 lei, pe perioada 2024-2032.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, inspectorul șef a declarat drepturi salariale în valoare de 99.726 lei de la Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Semințelor Și Materialului Săditor și o arendă de la Valu lui Traian în valoare de 2.350 lei și suma de 100.000 euro ca diurnă de la Capital Shipmanagement a soțului, Cristian Bacanu.
 
În ultima declarație de interese completată la data de 14.06.2024, inspectorul nu a menționat vreun interes.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse pu blice deschise.

 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale Olimpiei Florentina Bacanu.



Citește și:
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. habil. Elena Cerasela Spătariu, de la Facultatea de Științe Economice, deține o colecție de bijuterii de 10.000 euro (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii