Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias (PDL) I-am solicitat lui Bogatu nişte echipamente pentru copiii surdo-muţi VIDEO

ro

25 May, 2011 12:47 1137 Marime text

Senatorul PDL Mircea Banias a declarat că nu i-a cerut niciodată nimic pentru el fostului director al direcţiei Domenii Portuare din cadrul portului Constanţa, Eugen Bogatu, cercetat de DNA. Într-o emisiune la postul de televiziune B1, senatorul PDL a recunoscut însă că l-a rugat să-i dea produse contrafăcute, care urmau să fie distruse şi pe care voia să le dăruiască unor copii surdo-muţi.

Mircea Banias a recunoscut că a avut câteva convorbiri cu fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din Constanţa, Eugen Bogatu. Într-o primă fază, Banias a negat vehement că i-ar fi solicitat vreodată produse aflate în gestiunea vămii.

"L-am sunat eu, m-au sunat ei pe mine de mai multe ori. Aveam discuţii frecvente cu Bogatu. Discuţii, nu afaceri şi niciun fel de chestiuni comune", a spus Banias.

Însă, peste câteva minute, senatorul şi-a nuanţat afirmaţiile: nu ar fi cerut niciodată nimic în interes personal. "L-am rugat pe domnul Bogatu să faca rost de nişte echipamente pe care să le trimită direct la Asociaţia surzilor, eu nu am primit nimic. A fost vorba de încălţămanite şi îmbrăcăminte. Credeţi că dacă un copil sărman primeşte o pereche de adidaşi se supără sau se bucură?", a completat Mircea Banias.

Sursa:http://www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii