Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mironescu, Durbac, Bogatu au negat legăturile cu Blejnar

ro

25 May, 2011 11:19 1545 Marime text

Liviu Durbac a negat, azi noapte, la ICCJ, că "omul de la capătul tunelului", la care se face referire într-o interceptare existentă la dosarul privind Portul Constanţa, ar fi Sorin Blejnar, iar Laurenţiu Mironescu şi Eugen Bogatu au susţinut că nu au avut legături cu şeful ANAF, potrivit unor avocaţi.

Unii dintre avocaţii care au asistat la audieri au declarat jurnaliştilor că toţi cei opt inculpaţi audiaţi până la ora 20.30, printre care fostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu, fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din Constanţa, Eugen Bogatu, şeful Biroului Vamal Constanţa Sud-Agigea, Liviu Durbac şi Aurelian-Cătălin Pilcă, au fost întrebaţi "insistent" de către procurorul de şedinţă - Gheorghe Bocşan - dacă au avut legături directe sau indirecte cu şeful ANAF Sorin Blejnar sau dacă sume de bani din afacerile din Portul Constanţa ajungeau la ANAF. Potrivit avocaţilor, toţi cei opt ar fi răspuns negativ la aceste întrebări.

Totodată, Liviu Durbac ar fi negat în faţa judecătorului Iulian Dragomir că în interceptarea în care el îi spune unei alte persoane "vezi că s-a supărat omul de la capătul tunelului" ar fi vorba de Sorin Blejnar.

sursa: http://www.mediafax.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii