Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele Băsescu, pomenit de unul din inculpaţii din dosarul Mironescu

ro

25 May, 2011 18:09 2398 Marime text

mircea_traian_basescu_88202600.jpgImediat după ce a ieşit din sala de judecată, un acuzat din dosarul Mironescu l-a adus în discuţie pe Băsescu. Numele său este Ali Amer, un om de afaceri irakian, care se ocupă cu transportul de mărfuri din China. Mircea Băsescu însă a negat că l-ar cunoaşte pe arab. În schimb, îl nominalizează pe fratele său, Traian Băsescu.

"Dacă puteţi să-l întrebaţi pe domnul Băsescu, Ali Amer ce a făcut pentru România? Atât. Dacă puteţi să-l întrebaţi. Atât. Întrebaţi, şi el ştie", a spus omul de afaceri irakian Ali Amar.

Lui Mircea Băsescu însă, numele Ali Amer nu-i pare cunoscut. Fratele preşedintelui afirmă că nu a avut niciodată legături cu omul de afaceri irakian. În schimb, îl nominalizează pe fratele său, Traian Băsescu.

"Dumnealui spunea că 'ştie domnul Băsescu', adică... poate se referea la dl preşedinte... Eu cred că se referea la dl preşedinte. Eu nu cunosc. Deci la mine, eu nu ştiu cine este", spune Mircea Băsescu.

Ali Amer locuieşte împreună cu soţia sa şi cu cei trei copii, într-o vilă luxoasă din Capitală. Alături, locuiesc şi ceilalţi doi fraţi ai săi, tot oameni de afaceri.

În faţa vecinilor, Ali Amer este un bărbat respectuos, cu o familie liniştită.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au arestat pe Ali Amer pentru 29 de zile, alături de alţi 27 de inculpaţi. Acesta este acuzat de dare de mită în formă continuată. Avocatul lui a făcut însă recurs.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii