Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jvarovski made in Romania

ro

03 May, 2009 17:47 4449 Marime text

swarovski.jpgA fi snob a devenit sport national in lumea parvenitilor din Romania si nu numai a lor. Nu am inteles de ce ti-ai luat masina de 200.000 de euro cand tu dormi intr-o garsoniera si aia inchiriat. Doar ca sa-ti plimbi o pitzipoanca, care si-asa a fost umblata de mii de barbati. Asta nu e o mandrie a unui barbat; de a plimba o femeie ... "plimbata" de jumatate de oras. In fine! Asta pot s-o inteleg. Dar sa-ti pui pe chiloti, masina, ceas etc "geam pisat", denumit pompos "pietricele Swarovski", e cale lunga. (a propos, acele pietricele nu sunt diamante cum spun unii, sunt niste banale pietre care efectiv nu ar trebui sa coste o avere).

Noua moda in domeniu (nu am inteles de ce ar fi)  e sa-ti pui pietricele cu pricina lipite de ... corniza ?! Chiar exista un astfel de  magazin de specialitate in Constanta. Nu sunt idioti cei care au construit magazinul, dimpotriva. Din punctul meu de vedere ei s-au mulat pe cererile pietei, si-i asteapta pe pacalici. Va dati seama ca sunt multe pitzipoance si multi cocalari innebuniti sa-si cumpere astfel de tampenii, ca altfel acest magazin nu ar fi luat viata.

Sursa: http://www.tashy.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 03 May, 2009 14:25 Hahah super tare!!! Stiu magazinul ! E langa bunica mea pe Tepes Voda =) Bravo ziua pentru subiect, sau tashy.ro !! In fine felicitari amandurora