Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FLUTURELE NEGRU - Richard Moss

ro

11 May, 2012 00:00 1923 Marime text

pravalia_1.jpg

Doctorul Richard Moss este unul dintre iluminaţii secolului XX. Şi aceasta nu este o metaforă.

Această carte este povestea extraordinară a unei treziri spirituale, o cronică a procesului de transcendere la o nouă stare de constiinţă, pas cu pas, făcută cu metoda omului de ştiinţă. Este un instrument inestimabil pentru aceia care se afla, în mod conştient, pe calea Transformării de sine, un fel de hartă a trăirilor diferitelor niveluri ale Sinelui.
Şi în acelaşi timp este mult mai mult de atât. Este o invitaţie la vitalitate fundamentală, la creativitate, la abandonarea vechilor căi şi la schimbare, este o carte despre curajul de a ne asuma cu încredere natura ultimă a Fiinţei, care este transcendentă, de a depăşi graniţele a tot ceea ce am crezut că suntem. Potenţialele Umanităţii sunt infinite şi doctorul Moss ne arată cât de simplă este calea către Divinitatea dinlăuntrul nostru.
Procesul de Transformare a Conştiinţei este unul universal, dar putem accelera enorm acest proces prin conştientizare, prin câştigarea încrederii în noi înşine. De fiecare dată când căutăm răspunsuri sau soluţii în exteriorul nostru, nu facem decât să renunţăm la infinita putere a Divinităţii interioare. Richard Moss a trecut prin toate etapele descoperii de Sine şi acum îi conduce pe ceilalţi către ei înşişi prin cărţile sale şi prin workshop-urile pe care le organizează în toată lumea.
Fluturele Negru este una dintre cărţile care spulberă mituri şi credinţe cu privire la sănătate, sexualitate, viaţă şi moarte, care răspunde la întrebări. Este o carte frumoasă şi misterioasă care deschide porţi interioare neaşteptate, care are darul de a ne conduce către cele mai profunde niveluri ale ceea ce suntem. Este o carte profund transformatoare. Dacă vă lipseşte curajul sau dorinţa Transformării, dacă simţiţi că lucrurile sunt „ok" aşa cum sunt, atunci lăsaţi-o deoparte. Dar dacă auziţi vocea lăuntrică a Sufletului vostru atunci când citiţi aceste rânduri, atunci această carte vă poate schimba viaţa conducându-vă către Adevărul interior.

Sursa: elenafrancisc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii