Secretele bucatariei dulciuri
Secretele bucatariei: dulciuri
Rețete internaționale pentru familia ta
Budinci şi spume, gelatine şi parfeuri, bavareze şi creme - dulciurile
de acest fel reprezintă soluţia optimă pentru a încununa o masă de
prânz, fiindcă pot fi combinate armonios şi inventiv cu cele- lalte
feluri de mâncare. Pot fi proaspete şi uşoare sau bogate şi cremoase,
aduc miresme îmbietoare de mirodenii sau de ciocolată, sunt însoţite de
siropuri ori de fructe proaspete sau uscate. Peste 50 de reţete italieneşti, interna- ţionale şi de autor, însoţite
de fotografii de excepţie, vă oferă o gamă variată de dulciuri
delicioase. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi
utile" vă dau sugestii pentru a prepara cele mai ingenioase reţete. În
plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei
reţete.
Sursa: libris.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp