Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PROF. ILARIE IVAN – SCRISOARE DESCHISA MINISTRULUI AGRICULTURII DESPRE RISCURILE ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC “Facatorii de OMG se joaca de-a Dumnezeu, ca niste copii iresponsabili”

ro

18 Feb, 2011 00:00 1921 Marime text

banneomg.jpg"La fel ca în cazul E-urilor, organismele modificate genetic (OMG) nu au o toxicitate acută. Cu alte cuvinte, nu mâncăm acum şi imediat ni se face rău. Dar, în timp, ele ar putea provoca boli grave", este avertismentul lansat de vicepresedintele PSD Cluj, Ilarie Ivan intr-o scrisoare-lectie despre OMG adresata ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără.

Presedinte al Departamentului pentru Agricultura al PSD Cluj si, in acelasi timp, profesor universitar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj (USAMV), Ilarie Ivan s-a declarat surprins de solicitările ministrului Tabără către Uniunea Europeana, care vizeaza "cultivarea de plante modificate genetic în România":

"Ne-am exprimat public dezacordul ...Am fost şi mai miraţi să constatăm că pe site-ul ministerului se află un comunicat de presă care "penalizează" opinia noastra", afirma Ilarie Ivan.

 

Citeste continuarea pe razbointrucuvant.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii