Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:09 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorba cu Gogosar Murat

ro

09 Dec, 2010 13:24 2461 Marime text

100_8456_166.jpgIngrediente: 2 buc ceapa, 3 catei usturoi, morcov (mai mare), 1 patrunjel, 1 legatura mica patrunjel verde, 50 ml suc rosii, 3-4 cartofi mai mari, 2 gogosari murati, 1 lingurita bors magic (praf de la pliculet, sau 1 cana bors proaspat), sare, ulei

Preparare: Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.

Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.

Pofta Buna ! ! !

Sursa: reteteculinare.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii