Ciuperci umplute cu pesmet
Ciuperci umplute cu pesmet
18 Nov, 2013 14:20
ZIUA de Constanta
4445
Marime text
Ciuperci umplute cu pesmet
Un aperitiv ușor de pregătit, și foarte gustos.
Aveți nevoie de:
500 gr ciuperci
500 gr pesmet pregătit în casă
Pătrunjel
Usturoi
Sare
Piper
Ulei de măsline
Pasul 1
Se curăță ciupercile, se scot codițele, care se taie mărunt. Cu o lingură se scobește miezul din ciuperci.
Pasul 2
Se pregătește pesmetul din miezul unei pâini, sau din felii de pâine pe care nu o mai folosești, se taie mărunt sau se mixează cu blenderul. Compoziția nu trebuie să fie uscată, ca pesmetul din comert, ci exact cum arată miezul unei pâini.
Pasul 3
Se mixeaza miezul de pâine, pătrunjelul tocat mărunt și usturoiul. Se adaugă sare și piper după gust, și puțin ulei de măsline.
Pasul 4
Unge tava cu ulei și aranjează ciupercile, apoi repartizează uniform compoziția pregătită anterior.
Pasul 5
Lasă ciupercile la cuptor pentru 20 de minute.
Poftă bună
Un aperitiv ușor de pregătit, și foarte gustos.
Aveți nevoie de:
500 gr ciuperci
500 gr pesmet pregătit în casă
Pătrunjel
Usturoi
Sare
Piper
Ulei de măsline
Pasul 1
Se curăță ciupercile, se scot codițele, care se taie mărunt. Cu o lingură se scobește miezul din ciuperci.
Pasul 2
Se pregătește pesmetul din miezul unei pâini, sau din felii de pâine pe care nu o mai folosești, se taie mărunt sau se mixează cu blenderul. Compoziția nu trebuie să fie uscată, ca pesmetul din comert, ci exact cum arată miezul unei pâini.
Pasul 3
Se mixeaza miezul de pâine, pătrunjelul tocat mărunt și usturoiul. Se adaugă sare și piper după gust, și puțin ulei de măsline.
Pasul 4
Unge tava cu ulei și aranjează ciupercile, apoi repartizează uniform compoziția pregătită anterior.
Pasul 5
Lasă ciupercile la cuptor pentru 20 de minute.
Poftă bună
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii