Cuscus cu dovleac copt (video)
Cuscus cu dovleac copt (video)
03 Mar, 2017 10:17
ZIUA de Constanta
4443
Marime text



Sunt sigura ca atunci cand auziti de dovleac copt, primul gand este la cel cu miere si scortisoara (sau nucsoara), iar al doilea la o placinta cu dovleac. Pentru mine insa lucrurile stau putin diferit. In primul rand, ma gandesc la o supa crema de dovleac, iar apoi la salata de cuscus cu dovleac copt. Suna ciudat, nu?
INGREDIENTE CUSCUS CU DOVLEAC COPT
- 200 g de cuscus
- 400 g de dovleac, stropit cu doua linguri de ulei si copt la 180 de grade cam 30 de minute, pana cand nu este foarte moale, racit si taiat in cubulete
- 2 rosii taiate cubulete
- 100 g de alune prajite
- 100 g de masline fara samburi
- 3 linguri cu mustar
- zeama stoarsa de la o lamaie
- 5 linguri cu ulei de masline
- cateva frunze de busuioc spalate
- sare
- piper proaspat macinat
- 250 ml de apa fierbinte
Modul de preparare îl puteți găsi pe reteta-video.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii