Dorada la cuptor
Dorada la cuptor
30 Nov, 2012 13:28
ZIUA de Constanta
10372
Marime text
În sfarsit m-am indurat sa ma ating de
comoara din congelator: pestii din Croatia. Am inceput cu ceva ce n-am
mancat pana acum si eram curioasa ce gust are, dorada. I-am preparat
simplu, la cuptor, astfel incat la final sa am si garnitura gata
inclusa. Iar rezultatul e nu numai gustos, dar si aspectuos, asa ca
recomand acest fel de mancare pentru o cina romantica cu un vinulet bun
si o lumina difuza
Ingrediente
2 dorada
4-5 cartofi potriviti
1 ceapa mare (cca 150 gr)
1 morcov
1 legatura patrunjel
5 catei usturoi
1/2 lingurita turmenic
1/2 lingurita vegeta de casa macinata
6 linguri ulei masline
2 lamai
sare, piper
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii