Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imam Bayildi

ro

12 Dec, 2010 13:44 2180 Marime text

photo_251_152.jpgIngrediente:

2 vinete
ulei de masline
1-2 rosii foarte bine coapte
1 ceapa potrivita
2-3 catei de usturoi
2 lingurite de zahar
sare,
piper
ardei iute
patrunjel verde

Preparare:

Taiam vinetele in doua pe lung le saram, si le prajim in ulei pe o parte si pe alta. Cand sunt rumenite, scoatem miezul si il punem deoparte. Taiam ceapa marunt, la fel si usturoiul, rosiile le cojim si se maruntesc. In uleiul ramas de la vinete calim cele de mai sus, adaugam zaharul, miezul vinetelor si ardeiul iute, lasam pe foc pana cand miezule este bine facut. Asezonam dupa gust.

Intr-un vas ce merge la cuptor, asezam vinetele golite si le umplem cu aparatul de mai sus. Incingem cuptorul si mai lasam cam 20 de minute.

Servim cu patrunjel deasupra. Pofta buna!

Sursa: reteteculinare.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii