Lasagna cu ciuperci, spanac si dovleac
Lasagna cu ciuperci, spanac si dovleac
09 Apr, 2013 09:16
09 Apr, 2013 09:16
09 Apr, 2013 09:16
ZIUA de Constanta
2306
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/04/09/lasagna.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/04/09/lasagna.jpg)
Ingrediente
500 g dovleac, tocat
2 linguri ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
300 g ciuperci, taiate
2 catei de usturoi, curatati si taiati
400 g pulpa de rosii cubulete
2 linguri suc de rosii picant
sare si piper negru proaspat macinat
250 g spanac congelat
2 linguri malai
1/2 l lapte
30 g unt
6 foi de lasagna
2 linguri parmezan ras
putin maghiran, dupa gust
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii