Lauraadamache.ro Biancomangiare
Lauraadamache.ro: Biancomangiare
04 Apr, 2014 09:33
ZIUA de Constanta
2997
Marime text
Biancomangiare sau blanc manger este un desert originar din Franta care a patruns in Italia in secolul XII iar acum este raspindit in Sicilia unde se face cu lapte de migdale si in Valle D’Aosta unde se foloseste laptele de vaca in locul celui de migdale. Seamana foarte mult cu panna cotta numai ca este mai parfumat si mai usor.
Ingrediente:
250 g migdale macinate fin
10 g gelatina foi
70 g zahar
2 linguri coniac (optional)
300 gr apa calduta
100 gr frisca lichida
Rețeta completă pe laura adamache.ro
Ingrediente:
250 g migdale macinate fin
10 g gelatina foi
70 g zahar
2 linguri coniac (optional)
300 gr apa calduta
100 gr frisca lichida
Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii