Mancare de mazare de post
Mancare de mazare de post
11 Mar, 2017 09:35
ZIUA de Constanta
11171
Marime text



Mancarea de mazare de post, cu morcovi si cartofi, era nelipsita din bucataria mamei mele. Desi ador carnea, in aceasta mancare chiar nu ii simteam lipsa, o mancam cu o deosebita placere ori de cate ori o pregatea. Ieri, printre treburi de rezolvat inainte de vacanta, am scos pachetul de mazare din congelator si am facut o mancare delicioasa, exact ca cea a mamei mele. Reteta este simpla, perfect potrivita pentru perioada de post sau ca garnitura la o friptura la gratar.
Dragilor, pana in septembrie blogul se va afla intr-o binemeritata vacanta. Va doresc o vara minunata in continuare! Sa ne revedem cu bine!
Mancare de mazare de post – Ingrediente (2-4 persoane)
- 500 g mazare congelata/proaspata
- 1 ceapa medie
- 2 catei de usturoi
- 2 cartofi medii/1 cartof mare
- 2 morcovi mici
- 2 linguri ulei floarea soarelui
- 200 ml apa cca
- 75 ml suc de rosii
- 1-2 lingurite rase marar proaspat tocat
- 1 lingura rasa amidon de porumb
- sare
- piper
Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii