Salata Panzanella (salata de rosii si paine)
Salata Panzanella (salata de rosii si paine)
22 Mar, 2017 10:51
ZIUA de Constanta
9138
Marime text
Secretul pentru o panzanella grozava este insa combinarea aromelor, asa ca trebuie sa stea minim o ora in frigider, cat painea sa absoarba zeama rosiilor bine coapte. Nu numai ca o sa avem o delicioasa salata de post, dar este cel mai bun motiv sa mancam paine inmuita in sosul salatei de rosii, exact ca in copilarie, fara sa avem mustrari de constiinta.
INGREDIENTE PANZANELLA (SALATA DE ROSII SI PAINE CROCANTA)
- 500 g de rosii bine coapte
- 250 g de paine ciabatta, veche de 2-3 zile, taiata in bucatele de cam 2 cm
- o ceapa rosie mica, curatata si spalata
- 150 ml de ulei de masline
- 50 ml de otet din vin rosu
- frunze de busuioc
- 5-6 catei mici de usturoi, curatati si spalati
- un varf de lingurita cu zahar
- sare
Modul de preparare al salatei Panzanella îl puteţi găsi pe reteta-video.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii