Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supă de peşte alb, fructe de mare şi scoici

ro

23 Apr, 2013 09:25 2675 Marime text
O supa marina delicioasa, perfecta de servit fierbinte.

Ingrediente

3 fire de praz, taiate fin
2 morcovi, tocati
2 tulpini de telina, tocate
100 ml ulei de masline
cateva fire de sofran
cateva fire de cimbru
1 frunza de dafin
2 catei de usturoi, tocati
1 cutie de pulpa de rosii, tocate
750 g peste alb, fara piele, taiat cubulete
1.5 l zeama de peste

500 g fructe de mare
250 g scoici
45 g patrunjel, tocat
10 g coaja de lamaie

Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii