Supă de peşte alb, fructe de mare şi scoici
Supă de peşte alb, fructe de mare şi scoici
23 Apr, 2013 09:25
ZIUA de Constanta
2675
Marime text
O supa marina delicioasa, perfecta de servit fierbinte.
Ingrediente
3 fire de praz, taiate fin
2 morcovi, tocati
2 tulpini de telina, tocate
100 ml ulei de masline
cateva fire de sofran
cateva fire de cimbru
1 frunza de dafin
2 catei de usturoi, tocati
1 cutie de pulpa de rosii, tocate
750 g peste alb, fara piele, taiat cubulete
1.5 l zeama de peste
500 g fructe de mare
250 g scoici
45 g patrunjel, tocat
10 g coaja de lamaie
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
3 fire de praz, taiate fin
2 morcovi, tocati
2 tulpini de telina, tocate
100 ml ulei de masline
cateva fire de sofran
cateva fire de cimbru
1 frunza de dafin
2 catei de usturoi, tocati
1 cutie de pulpa de rosii, tocate
750 g peste alb, fara piele, taiat cubulete
1.5 l zeama de peste
500 g fructe de mare
250 g scoici
45 g patrunjel, tocat
10 g coaja de lamaie
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii