Tocanita Etiopiana de Post
Tocanita Etiopiana de Post

Ingrediente:
1 cana linte uscata
1 cana de mazare de la conserva
1 ceapa mare taiata marunt
2 pastarnaci cubulete
4 catei de usturoi, taiati felii
1/4 cana ulei
1 conserva rosii (450 g)
1 cana de apa
Condimente:
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de scortisoara
1 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita boia iute
2 cuisoare si 2 boabe de ienibahar
Preparare:
Se fierbe lintea 45 de minute.
Intr-o cratita la foc mediu se calesc ceapa si pastarnacul 10 minute. Se adauga usturoiul si toate condimentele si se amesteca 5 minute continuu. Se adauga apa si se lasa la foc mic pana se fierbe pastarnacul. Se pun rosiile, apoi mazarea si lintea si se mai lasa 15-20 de minute.
Sursa: reteteculinare.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp