Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
11:34 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bors de miel

ro

31 Mar, 2010 19:55 2170 Marime text
bors_de_miel.jpgTimp de preparare: 1 ora si jumatate.

Ingrediente: 1 kg de oase de miel, 1 legatura de ceapa verde, 1 ceapa alba, 3-4 cartofi, 1-2 morcovi, 1 legatura de stevie, 1 legatura de loboda,3 rosii mai moi, 200 ml de suc de rosii, 1 litru de bors, 1 legatura de leustean, sare.

Preparare:

Mai intai se fierbe carnea cam 45-50 de minute sau pana cand se inmoaie.Adaugati legumele tocate marunt in urmatoarea ordine: ceapa, morcovul, cartofii, rosiile, stevia si loboda.

Cand si legumele sunt fierte, adaugati sucul de rosii, borsul fiert inainte si o lingurita de sare (sau dupa gust). Dupa ce adaugati borsul, mai lasati sa dea intr-un fiert si luati de pe foc. Abia acum puteti pune si leusteanul tocat marunt (sau il puteti pune direct in farfurie, daca preferati).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii