Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
11:30 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drob de miel

ro

31 Mar, 2010 19:51 1952 Marime text
drob_de_miel.jpgTimp de preparare: fiert maruntaie:40 minute, pregatire: 30 minute, la cuptor: 45 minute.

Ingrediente: maruntaiele de la miel: 1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman; 3 legaturi de ceapa, 3 legaturi de marar, 8 oua, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare,2 linguri de faina, 1 lingura de unt, 50 g ulei.

Preparare:
1.Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca.
2.Se toaca ceapa si se caleste in ulei.
3.Se toaca mararul marunt si maruntaiele cubulete mici.
5.Se amesteca maruntaiele cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer.
6.Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.
7.Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia.Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.

Poftă bună!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii