Frigarui de miel
Frigarui de miel
31 Mar, 2010 20:16
ZIUA de Constanta
1920
Marime text
Ingrediente
300 gr carne miel (pulpa)
1/2 lamaie
4 linguri ulei masline
3 fire patrunjel
sare, piper
1/2 ardei rosu mare
1 ardei verde
1 ceapa mica rosie
Bucati: 5 frigarui
Preparare
- Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.
- Legumele le taiem felii patrate.
- Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume.* daca folositi frigarui de lemn sa le tineti jumatate de ora in apa sa nu se arda pe gratar
- Frigeti pe gratar (se poate folosi grillul cu abur) pe ambele parti pana carnea e rumena. Pe grillul cu abur durează 15 minute pe fiecare parte.
- Serviti cu tzatziki.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii