Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:07 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frigarui de miel

ro

31 Mar, 2010 20:16 1920 Marime text
frigarui_de_miel.jpgIngrediente

300 gr carne miel (pulpa)
1/2 lamaie
4 linguri ulei masline
3 fire patrunjel
sare, piper
1/2 ardei rosu mare
1 ardei verde
1 ceapa mica rosie

Bucati: 5 frigarui

Preparare

  1. Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi.
  2. Legumele le taiem felii patrate.
  3. Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume.* daca folositi frigarui de lemn sa le tineti jumatate de ora in apa sa nu se arda pe gratar
  4. Frigeti pe gratar (se poate folosi grillul cu abur) pe ambele parti pana carnea e rumena. Pe grillul cu abur durează 15 minute pe fiecare parte.
  5. Serviti cu tzatziki.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii