Pasca cu branza
Pasca cu branza
Preparare:
Faceti un aluat din faina, 1 ou, 25 g drojdie, sare, 2 linguri de zahar si apa
si il framantati cam 15-20 minute, dupa care il lasati la dospit aproximativ 1
ora si jumatate sau pana cand creste si devine pufos.
Intre timp pregatiti o compozitie din branza, 4 oua, 4-5
linguri de zahar, un praf de sare si o amestecai bine cu o furculita.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartiti in trei: din doua parti intindeti cate
o foaie de 2 cm grosime, pe prima o asezati in tava de cuptor unsa cu ulei.
Peste aceasta foaie de aluat puneti jumatate din compozitia de branza si o
acoperiti cu cealalta foaie de aluat.
Cu cea de a treia parte de aluat, rulati trei bucati pe care sa le impletiti pentru a da forma crucii de pe pasca.Opriti putin aluat pentru cateva mingiute cu care sa ornati marginile.
Pofta bună!
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp