Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
22:59 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stufat de miel

ro

31 Mar, 2010 19:58 1432 Marime text

stufat_de_miel.jpgTimp de preparare: pregatire: 15 minute, fiert carnea: 45 minute, la cuptor:30 minute.

Ingrediente: 1/2 kg de carne de miel, 2 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de usturoi verde, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper, 2 linguri de bulion, 50 g ulei.

Preparare:
Curatati carnea si o taiati bucati potrivite, dupa care o puneti la fiert, adunand din cand in cand spuma de deasupra. Spalati ceapa si usturoiul, le curatati si le taiati bucati potrivite.

Dupa ce a fiert carnea, incingeti putin ulei in tigaie si adaugati ceapa si usturoiul si le lasati 3-4 minute sa se caleasca, apoi adaugati carnea. Peste acestea, puneti bulionul desfacut cu apa si acoperiti cu zeama de carne. Lasati pe 10-15 minute pana se inmoaie ceapa si usturoiul.

Pofta bună!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii