Stufat de miel
Stufat de miel
Timp de preparare:
pregatire: 15 minute, fiert carnea: 45 minute, la cuptor:30 minute.
Ingrediente: 1/2 kg de carne de miel, 2 legaturi de ceapa verde, 2
legaturi de usturoi verde, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper, 2
linguri de bulion, 50 g ulei.
Preparare:
Curatati carnea si o taiati bucati potrivite, dupa care o puneti la fiert,
adunand din cand in cand spuma de deasupra. Spalati ceapa si usturoiul, le
curatati si le taiati bucati potrivite.
Dupa ce a fiert carnea, incingeti putin ulei in tigaie si adaugati ceapa si usturoiul si le lasati 3-4 minute sa se caleasca, apoi adaugati carnea. Peste acestea, puneti bulionul desfacut cu apa si acoperiti cu zeama de carne. Lasati pe 10-15 minute pana se inmoaie ceapa si usturoiul.
Pofta bună!
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp