Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batoane de ovaz cu gem

ro

17 Apr, 2012 14:30 2450 Marime text
3.jpgSunt potrivite pentru micul dejun cu o cana de lapte, dar si la o cafea sau pentru a le pune in pachetelul de scoala a copiilor. Este genul de prajitura care cu cat sta mai mult cu atat e mai buna.

Trebuie sa va marturisesc ca aceasta e reteta care m-a dus in "pacat" si am renuntat la dieta.

Ingrediente

120 gr unt
200 gr zahar
1 ou
1 esenta vanilie
180 gr faina alba
1 varf cutit sare
1/2 lingurita praf de copt
150 gr fulgi de ovaz
30 gr fulgi de orz
1 borcan de 350 gr gem (de care preferati, eu am pus fructe de padure)

Reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii