Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Briose pufoase cu prune si ricotta

ro

13 Sep, 2011 00:00 2733 Marime text

briose.jpgUn deliciu dulce cu prune, extrem de usor de preparat.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

12

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

prune, branza ricotta, oua, lapte, unt, zahar

Ingrediente

10 prune
250 g ricotta
4 oua
160 ml lapte
150 g unt
500 g faina
250 g zahar
1 pliculet cu praf de copt
1 fiola cu esenta de rom
sare

Mod de preparare

Spala prunele, sterge-le cu un servet si taie-le in felii subtiri.

Intr-un castron, mixeaza ouale cu untul si esenta de rom. Incorporeaza faina amestecata cu zaharul, sare si praful de copt.

Adauga laptele si ricotta si amesteca cu mixerul cel mult doua minute.

Toarna compozitia in formele de briose tapetate cu chese. Asaza deasupra felii de prune. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-35 de minute.

Sursa: www.ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii