Caponata
Caponata
24 Jul, 2013 09:19
ZIUA de Constanta
1548
Marime text
Caponata este un preparat tipic gastronomiei siciliene. O poți servi fie ca antreu, garnitură sau fel principal.
Ingrediente
1 vânătă mare (sau 2 mici)
1 kg roșii
2 cepe mari
1-2 ardei grași
100 g măsline
1 tulpină apio
1-2 căței de usturoi
1 lingură cu capere
2 linguri cu oțet balsamic
1-2 lingurițe cu zahăr
busuioc
sare
piper
ulei
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
1 vânătă mare (sau 2 mici)
1 kg roșii
2 cepe mari
1-2 ardei grași
100 g măsline
1 tulpină apio
1-2 căței de usturoi
1 lingură cu capere
2 linguri cu oțet balsamic
1-2 lingurițe cu zahăr
busuioc
sare
piper
ulei
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii