Cartofi cu muştar la cuptor
Cartofi cu muştar la cuptor


Porţii: 4
Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente:
1 kilogram de cartofi
1 lingură de ulei de măsline
3 linguri de muştar galben
3 căţei de usturoi
1 lingură de oregano uscat
sare
piper
Preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 170 de grade Celsius.
Spălaţi cartofii - dacă sunt noi - sau curăţaţi-i de coajă. Curăţaţi şi pisaţi usturoiul.
Tăiaţi cartofii dacă sunt mari în jumătăţi sau sferturi.
Amestecaţi uleiul de măsline cu muştarul, usturoiul, oregano, sare şi piper.
Tapetaţi o tavă cu o foaie de pergament.
Ungeţi cartofii cu amestecul de muştar şi puneţi-i în tavă.
Coaceţi cartofii la foc potrivit timp de 35-40 de minute.
Cartofii cu muştar la cuptor se servesc fierbinţi, ca garnitură sau ca mâncare în sine.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp