Chec de cascaval cu cabanos si oua
Chec de cascaval cu cabanos si oua

Dati cascavalul pe razatoarea mare.
Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte
mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu
pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet.
Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)
Ingrediente:
300 g cascaval
6 oua
3 carnati cabanos
2-3 felii de branza topita
50 g sunca slaba
4-5 linguri faina
4 linguri smantana 12%
7-8 masline verzi
2 linguri mazare
1/2 conserva boabe de porumb
1/2 ardei gras rosu
1 lingura pesmet
1 lingura ulei
2-3 lingurite ulei de masline
1/2 plic praf de copt
2 lingurite otet (zeama de lamaie)
sare, piper, cimbru
Reteta completa pe: Gustos.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp