Chiftele la cuptor
Chiftele la cuptor
21 Jan, 2013 09:12
ZIUA de Constanta
2849
Marime text
Chiftele
la cuptor, pufoase si suculente, ca
cele prajite in ulei. Si mai au un avantaj: sunt condimentate cu usturoi
granulat, ca sa puteti iesi linistiti in oras dupa ce le mancati.
Pentru accentuarea gustului am folosit fulgi de drojdie, care au si rol
de liant pentru carne (in locul oului si pesmetului).
Ingrediente
500 gr carne tocata de porc (am tocat ceafa)
1 lingurita rasa sare
1 ceapa
1 lingura ulei
2 linguri cu varf fulgi de drojdie
1 lingurita rasa oregano uscat
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita fulgi de ceapa uscata macinati
piper negru macinat
1/8 lingurita bicarbonat de sodiu (optional)
50 ml apa rece
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii