Ciorba taraneasca
Ciorba taraneascaIn anotimpul rece, ciorba fierbinte face minuni pentru organism.
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
8-10
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
carne de porc, morcovi, cartofi, bors
Ingrediente
1 kg carne de porc afumata
100 g slanina afumata
2 cepe
1 morcov
1 telina
2-3 cartofi
1 legatura de patrunjel
1 legatura de leustean
1 lingura cu untura de porc
1 l de bors
sare
Mod de preparare
Taie carnea si slanina in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare. Nu uita sa aduni spuma de cate ori este nevoie.
Separat, curata ceapa, tai-o cat mai marunt si caleste-o in untura impreuna cu morcovul ras, dupa care pune-o peste carnea aproape fiarta.
Adauga telina si cartofii taiati cubulete.
Cand legumele sunt fierte, acreste cu borsul dat in clocot separat si potriveste gustul de sare.
La final, aromatizeaza cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp