Clafoutis cu praz si branza Cheddar
Clafoutis cu praz si branza CheddarTimp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
oua, mustar, lapte, praz, arpagic, nucsoara, branza
Ingrediente
4 oua
30 g faina
1 lingurita mustar
500 ml lapte
sare si piper
2-3 fire de praz
o mana de arpagic, tocat
nucsoara, optional
150 g branza Cheddar, rasa
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Intr-un castron mare, bateti ouale cu faina si mustarul pana se omogenizeaza. Adaugati apoi laptele, amestecati si potriviti de sare si piper.
Taiati prazul in 6 parti egale, apoi puneti-l intr-o cratita in care fierbe apa cu sare. Fierbeti prazul pentru 5 minute sau pana se inmoaie. Scurgeti-l si taiati-l rondele groase.
Turnati amestecul de ou intr-un vas termorezistent uns cu unt, aranjati rondelele de praz si presarati arpagicul, nucsoara si branza Cheddar.
Coaceti pentru 25-35 de minute sau pana cand se rumeneste si creste. Serviti imediat cu salata.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp