Clatita, mic dejun
Clatita, mic dejunIngrediente
- aluat de clatite(din apa minerala, ou, faina si un praf de sare)
- - rosii pisate
- - branza topita
- - sunca, kaizer
- - ardei
- - ceapa
- - cascaval
- - sare si piper
Mod de preparare
Sunca si kaizerul se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare.
Aluatul de clatite se pregateste si el, se ia o tigaie (eu am de la tefal special de clatite) de teflon se lasa putin sa se incinga si se pune jumatate de polonic de aluat de clatite, sa fie mai subtire pentru a se coace bine si sigur. Imediat ce am pus aluatul se pune sos de rosii cu bucatele de rosii, ceapa, ardeii, sunca, kaizerul si branza topita. Cascaval ras, se lasa sa se rumeneasca binisor si apoi se intoarce cu paleta.Se lasa sa se faca bine, trebuie sa fie coapta in interior foarte bine, se lasa la foc mic 5-7 minute. trebuie sa fim foarte atente caci se coc foarte repede.
Reteta preluata de pe http://www.bucataras.ro.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp