Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coltunasi cu magiun de prune

ro

07 Mar, 2012 00:00 2464 Marime text

coltunasi.jpgPrinsa de magia sarmalelor cu pasat am vrut sa mai fac saptamana aceasta o reteta traditionala.

Ingrediente

Aluat

250 gr faina alba
100 ml lapte (sau apa)
1 ou
1/4 lingurita sare

Umplutura

1/2 borcan de 350 gr magiun de prune (silvoita)

Topping

100 gr pesmet (sau 50 gr pesmet+50 gr nuca prajita macinata)
3 linguri zahar (sau mai mult, dupa gust)
1/4 lingurita scortisoara macinata (sau dupa gust)
50 gr unt
1 lingura rom (sau lichior de portocale Cointreau)

Bucati: 50

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii