Confit Byaldi (tocăniță turcească de legume)
Confit Byaldi (tocăniță turcească de legume)
26 Jun, 2013 08:56
ZIUA de Constanta
2561
Marime text
Celebrul ratatouille are ca sursă de inspirație această veche rețetă turcească.
Ingrediente
Pentru primul strat:
½ ardei gras roșu
½ ardei gras galben
½ ardei gras portocaliu
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriță cu usturoi ras
2 cepe tocate mărunt
3 roșii, sare
cimbru
pătrunjel verde
1 foaie de dafin
Pentru al doilea strat:
2 dovlecei (verde și galben)
1 vânătă
4 roșii
½ linguriță cu usturoi ras
2 lingurițe cu ulei de măsline
cimbru, sare, piper
Pentru sosul vinegretă:
1 lingur cu ulei de măsline
1 linguriță cu oțet balsamic
cimbru, sare, piper
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
Pentru primul strat:
½ ardei gras roșu
½ ardei gras galben
½ ardei gras portocaliu
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriță cu usturoi ras
2 cepe tocate mărunt
3 roșii, sare
cimbru
pătrunjel verde
1 foaie de dafin
Pentru al doilea strat:
2 dovlecei (verde și galben)
1 vânătă
4 roșii
½ linguriță cu usturoi ras
2 lingurițe cu ulei de măsline
cimbru, sare, piper
Pentru sosul vinegretă:
1 lingur cu ulei de măsline
1 linguriță cu oțet balsamic
cimbru, sare, piper
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii