Cordon Bleu
Cordon Bleu
26 Sep, 2011 01:00
ZIUA de Constanta
2253
Marime text
Timp de preparare
30 minute (complexitate
medie)
Ingrediente:
4
piepti de pui in jur de 1kg
cascaval afumat
sunca de pui afumata
ulei
sare
piper
boia
3 oua
faina
pesmet
Mod de preparare: Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet.
Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta.
Se scot pe o farfurie unde am pus servetel de masa ca sa absorba uleiul.
Se serveste cald!
E numai pun pe
cina, se poate servi cu cartofi....ect...
Pofta Buna!!!
Sursa: Gustos.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii