Couscous cu legume coapte si branza la gratar
Couscous cu legume coapte si branza la gratar

Ne plac legumele coapte si incerc sa le folosesc in diferite combinatii. La
fel si branza tip halloumi, o branza care se poate praji pe gratar fara sa se
topeasca. De data asta le-am combinat cu o portie de couscous
aromat. Un succes total.
Daca doriti ca acest fel de mancare sa arate mai festiv puteti prepara couscous-ul la fel, insa legumele si branza le puteti pune pe frigarui, le ungeti cu putin ulei si le praji in tigaia grill. Vor arata super! Sfat: acompaniati cu un sos tip tzatziki .
Ingrediente
1 cana
couscous (200 gr)
250 gr branza speciala pentru gratar (tip Halloumi)
1/2 legatura patrunjel
5 fire menta
sare, piper
Legume coapte
1 dovlecel mic
1 vanata foarte mica
10 rosii cherry
10 ciuperci mici
1 ardei gras rosu
* puteti adauga si alte legume: cartofi dulci, buchetele de conopida,
morcovi, ceapa
3 linguri ulei
Dressing
6 linguri ulei
sucul de la 1 lamaie
2 lingurite cu varf pasta de ardei dulce
1/4 lingurita pasta de ardei iute (harissa)
1/4 lingurita chimion(cumin) macinat
Portii: 3
Reteta completa pe: E-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp