Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crema de branza

ro

03 May, 2012 00:00 2924 Marime text
crema.jpgIn Paris am mancat o branzica cremoasa absolut delicioasa. Se numea Petit Suisse. Mi-am si imaginat-o ca baza pentru o crema de branza cu verdeturi sau pentru una dulce cu miere, scortisoara sau pulpa de fructe. Mi-am zis sa fac si eu o incercare acasa si iata ce a iesit... o crema de branza fina, pufoasa... este ideala pentru a fi servita copiilor in oricare din variantele de mai sus.

Ingrediente

2 l lapte gras (fiert)
cateva linguri smantana acra
200 gr smantana pentru frisca

Portii: 6 portii (300 gr crema de branza)

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii