Cremsnit de Budapesta
Cremsnit de Budapesta
03 May, 2011 19:48
ZIUA de Constanta
2181
Marime text



Incepeti prin pregatirea blatului: bateti bine 6 albusuri spuma si adaugati treptat 120 de grame de zahar. Apoi adaugati treptat cele 6 galbenusuri ramase, 3 linguri de faina amestecate cu 1/2 pliculet de praf de copt, 2 linguri de cacao si 150 de grame de nuci macinate.
Acest amestec il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor vreo 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Cand s-a copt blatul, scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca.
Pregatiti apoi crema.
Amestecati un pachet de margarina pentru prajituri cu 200 grame de zahar, 2-3 lingurite de ness, 1 galbenus si 50 de grame de mac. Amestecati energic pana cand obtineti "crema cremoasa".
Aceasta crema o intindeti peste blat si lasati sa sa raceasca (eventual peste noapte).
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii