Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

e-retete.ro Muschiulet de vitel in crusta de hribi si rozmarin cu sos de vin rosu

ro

05 May, 2014 09:33 2608 Marime text
Inca o reteta reusita cu una dintre combinatiile mele preferate, hribi+rozmarin. Friptura de vitel este usor de preparat, iar casa mea miroasea grozav duminica seara cand am pregatit-o. Pana acum asta e reteta castigatoare pentru masa mea de Pasti.

Ingrediente pentru Muschiulet de vitel in crusta de hribi si rozmarin cu sos de vin rosu

1 muschiulet de vitel (de cca 700 gr)
1 lingura cu varf pudra de hribi
1 fir mic rozmarin
1/2 lingurita boabe piper negru
1/4 lingurita chili pudra
2 linguri ulei

Sos de vin

150 ml vin rosu sec
30 ml sherry dulce (Nectar PX Gonzalez Byas; optional)

100 ml supa de pui
1 fir rozmarin
1 ceapa mica
2 linguri unt
sare, piper

Portii: 3-4

Rețeta completă pe e-retete.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii