e-retete.ro Piept de pui cu sos de cascaval afumat
e-retete.ro: Piept de pui cu sos de cascaval afumat
07 May, 2014 10:30
ZIUA de Constanta
4379
Marime text
Daca puneti impreuna cel mai simplu mod de a pregati un piept de pui intreg, fara a se usca (dar respectati timpii, nu va lasati dusi de val si il uitati la cuptor!), un sos cremos cu aroma de afumat si o garnitura de cartofi si praz, obtineti o masa completa, ieftina si mai mult decat satisfacatoare.
Ingrediente pentru Piept de pui cu sos de cascaval afumat
1 piept de pui mic dezosat (cca 300-400 gr, cu sau fara piele)
sare, piper negru, chili
1 lingura ulei
Sos de cascaval afumat
200 ml smantana dulce pentru gatit (slaba sau grasa)
60 gr cascaval afumat
4 linguri lapte
cateva fire ceapa verde mica (chives)
sare, piper negru
Piure de cartofi si praz
500 gr cartofi fainosi
2-3 fire subtiri praz
1 lingura buna de unt
lapte fierbinte
sare
Rețeta integrală pe e-retete.ro
Ingrediente pentru Piept de pui cu sos de cascaval afumat
1 piept de pui mic dezosat (cca 300-400 gr, cu sau fara piele)
sare, piper negru, chili
1 lingura ulei
Sos de cascaval afumat
200 ml smantana dulce pentru gatit (slaba sau grasa)
60 gr cascaval afumat
4 linguri lapte
cateva fire ceapa verde mica (chives)
sare, piper negru
Piure de cartofi si praz
500 gr cartofi fainosi
2-3 fire subtiri praz
1 lingura buna de unt
lapte fierbinte
sare
Rețeta integrală pe e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii