Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:42 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

e-retete.ro Piept de pui cu sos de cascaval afumat

ro

07 May, 2014 10:30 4396 Marime text
Daca puneti impreuna cel mai simplu mod de a pregati un piept de pui intreg, fara a se usca (dar respectati timpii, nu va lasati dusi de val si il uitati la cuptor!), un sos cremos cu aroma de afumat si o garnitura de cartofi si praz, obtineti o masa completa, ieftina si mai mult decat satisfacatoare.

Ingrediente pentru Piept de pui cu sos de cascaval afumat

1 piept de pui mic dezosat (cca 300-400 gr, cu sau fara piele)
sare, piper negru, chili
1 lingura ulei

Sos de cascaval afumat

200 ml smantana dulce pentru gatit (slaba sau grasa)
60 gr cascaval afumat
4 linguri lapte
cateva fire ceapa verde mica (chives)
sare, piper negru


Piure de cartofi si praz

500 gr cartofi fainosi
2-3 fire subtiri praz
1 lingura buna de unt
lapte fierbinte
sare


Rețeta integrală pe e-retete.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii