Ecuisine.ro Pangasius cu sos de muștar
Ecuisine.ro: Pangasius cu sos de muștar
06 May, 2014 09:25
06 May, 2014 09:25
06 May, 2014 09:25
ZIUA de Constanta
2246
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2014/05/06/pangasius_mustar.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/05/06/pangasius_mustar.jpg)
Ingrediente
4 fileuri de pangasius (800 g)
3 cepe
2 linguri cu unt
2 linguri cu muștar Dijon
150 ml vin alb
300 ml smântână (12%)
1 lingură cu amidon
2 linguri cu zeamă de lămâie
1 linguriță cu chimen
2 linguri cu făină
2 dovlecei mici
3 linguri cu ulei de măsline
piper negru
sare
Rețeta completă pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii